Tuesday, September 14, 2010

Kehakaal

    Kataloogid,ajakirjad,plakatid- kõik on täis kauneid peenikesi modelle. Iga kolmas teismeline imetleb neid pilte ja unistab olla samasugune: peab dieete, näljutab vms... Seistes peegliees leiab endas 100 + viga ja miski riietus seljas ei istu...
   Öeldakse, et ilu on vaataja silmades, paks laps ilus laps,kurvid on naiselikud ja kehakaal pole oluline. Kas tõesti on niii?Miks siis tahetakse olla kui rasvata tibi?
   Naine teeb kõik selleks, et end hästi,ilusa ja kaunina tunda, nii enda kui ka poiste silmis, kuid siiski ju paljud poisid võtavadki endale just tavalise tüdruku, mitte modelli, piitspeene preili või mõne muu barbi. Miks? Ma olen arvamusel, et iseloom on põhiline ja olgem ausad, paljude inimeste iseloom teeb neid ilusaks. nt: ei panda tähele lisakilosid ehk. suurt kõhtu või jässakaid kintse vaid vaadatakse talle otsa ja öeldakse, sa oled ilus! Vot nii ongi..öelge oma lähedastele alati midagi head ja see teeb mõne halva päeva päikseliseks. Enesekindlus, üleolemine enda vigadest, sest neid leidub kõigil, julgus ja eripärasus-need viivad edasi ja teevad kaunimaks, kuid kõigepealt tuleb see endas leida.
  Muidugi iga inimene peaks enda eest siiski hoolitsema ka, pesema ja juukseid harjama, vb kasutama aksesuaaare ja hellitama vahel end kaunite asjadega, mitte mõtlema, et iseloom ongi kõige tähtsam ja võtku mind nii nagu olen. Räpakoll ei taha ka ju keegi olla :D
   Aga hommikul ärgates, ütle endale, tere kaunitar ja mine naeratus näol majast välja, mitte pahas tujus,et sa pole ajakirja modell ja päev võib muutuda absoluutselt säravamaks:)






  

No comments:

Post a Comment