Sunday, November 7, 2010

egoistlik

 Kui kurb, kui inimene suudab mõelda vaid enda heaolu peale. Kui inimene ei näe kõrvale, vaid suudab vaadata otse ja mõelda ainult sellele, mis juhtub hetkel. Kahju, kui kasutatakse ära teist, et saada paremat, saada tulemust,mida vaid tema vajab, kuid näegemata, kuidas kannatab teine. Tahab võita kogu tähelepanu endale, saada kõikke, mida silm näinud on ja seda lillegi liigutamata.
 Selline inimene võib ju mõelda, et mis tehtud see tehtud ja selleüle ei saa otsustada, mis oli minevikus aga just nimelt minevik mängib suurt rolli ja kahjuks seda enam muuta ei saa ja inimene otsustab selle järgi .. Sa ütled et igal inimesel on õigus teha vigu ja keegi ei saa otsustada su elu üle... Nu tõesti on sul kohati õigus aga inimene ei tohiks korrata oma viga vea otsa nagu kipub juhtuma. Sa tahad et teised andestaks sulle, kuid ei pane tähele et nad on seda 10 korda teinud ja sa ikka tõmbad vee peale.
  Nüüdseks sooviks on sul olla õnnelik, kuid tunned et see pole kuidagi võimalik ? Igapäev küsides endalt,miks ma ei saa olla õnnelik ? Kas tõesti on nii raske mõista, et õnnelikuks teevad perekond, head sõbrad ja see kui su sõbrada on õnnelikud, kui sul on kindlustunne, et sa saad siin elus hakkama ja teadmine , et sind vajatakse..

No comments:

Post a Comment