Sunday, December 19, 2010

Tahaks üht ja tahaks teist ..

 Tahaks mõista,miks ma ei lase minevikul olla vaid tahan teha sellest tuleviku? Kas tahan ikka?Tahaks samas täielikku uuendust kõigest ja lasta minevikul olla! Tahaks arusaada, mis toimub teiste peas? Tahaks mõista miks kõik tundub nii raske aga samas on see ju nii lihtne või kõige lihtsamad asjad ongi kõige raskemad?Tahaks tunda rahulolu !Rahulolu ,mis kustutab nende küsimuste esitamised. Rahulolu, mis tagab rahuliku oleku või selline särtsakas teadmatus on parem? Kas parem on siis teadmatus või täielikk teadmine? Parem oleks arusaada endast aga teiste mõistmine tundub palju kergem! Palju mõistlikum, palju reaalsem. Kas olla reaalsuses või oleks parem reaalsuse kadumine  samas on nendevahel õrnõhuke joon.
   Nii ongi, kõik on sassis! Mõistus ütleb üht, tunded ütlevad teist! Kõik on endal vastuolus. Tahaks aga mida? Tahaks aga kuidas? Oleks aga milleks? VÕiks aga miks peaks?

  jeaaah tore on esitada küsimusi ja vastata ... Lase asjadel kulgeda nagu nad lähevad ja võtta vabalt, sest saatust pole mõtet muuta !.. Kõik mis juhtub pidi juhtuma,kõik mis on hea, hoia sellest kinni ega ära loobu, kõik mis tundub parem,siis haara võimalusest ja tegelt vist ei peagi kõikke mõistma. tuleb Lihtsalt elada ja nautida mida annab nautida!


No comments:

Post a Comment