Tuesday, February 8, 2011

Unistada ...

      Unistada, oh gaad, see on nii fantastiline tegevus! Üks hetk ja reaalsus on kadunu, üks tunne ja kogu rutiin on pühitud ja olla vaid enda fantaasiaga . Uskumatu kogemus! Like little girl :)

       Igal üdrukul oli väiksena unistus. Unistus , kus ta on vast  üks peategelastest muinasjutus ja sel hetkel tunduski kõik maailmas toimuv ahvatlev sest ta ümber on kõik nii hea ning tal on teadmine, et alati headus võidab. Ühesõnaga  elu tundus nii f*cking kerge- lihtsameelne - oleks õigem öelda.  Just seepärast väikesed nii õnnelikud ongi , peaksite õppust võtma. Samas küsid,  " Kas see peaks tähendama olla lihtsameelne?" Loomulikult reaalses maailmas familiaarsus ei tooks teatud vanuses edukuse vaid banaalsuse aga siski võib olla see sinu väljapääs sellest sürrist maailmast.Kuid etapp, kus hakkadväljapääsu otsima ehk uute missionide poole asuma, toob tagasi sind unistuste maailma, kuna sul on vaja trafarentsesusele vürtsi anda. Ehk sa oled jõudnud tegelikkusesse kus leiab kõikke ja vahel aitab unistamine selle kõige tasakaalustamiseks...
       Ühesõnaga praegused unistused hõljuvad reaalsuses kohati, mitte päris muinasjutu maailmas enam aga samas nende teostus tundub  võrdväärne muinasjutuga! Ja iga kord kui need unistused pürgivad sinnamaani on tunne et oled siiski see väike muretu tüdruk ja kõik on võimalik!



No comments:

Post a Comment