Monday, July 25, 2011

Mehed ja nende mõttemaailm!!

Leidsin artikli..

"Nipp meestele, kuidas klubis naisi saada"
   Oled seda kogenud? Terve õhtu istud üksi või üritad pick-up tsitaatidega tüdrukut ära rääkida ja ei õnnestu. Nüüd on sul sellele lahendus, lõpp su muredele. Pisut ekstreemne küll, aga toimib 90%-il sajast.
   Saabud klubisse tantsides, ülev meeleolu. Tead, täna läheb hästi. Oled ettevalmistanud ja plaani välja töötanud. Ohjad on seekord sinu käes.
 



Vajaminevad asjad:
Spinning,tamiil,konks,viiesaja eurone,tublisti tahtejõudu,julgust,turvaga tutvust (et külmrelvaga klubisse siseneda saaks),kätes jõudu 
    Nipp:Saabud klubisse spinning või tavaline õng käes. Paigaldad konksu külge viiesaja eurose. Olenevalt eesmärgist võib ka olla väiksem rahatäht. Otsid kõrgema koha ja hakkad loopima.
   Midagi näkkab kindlasti. Kui tunned tõmmet, hakkad sikutama. Sikutama peab, aga kõvasti. Sest naine puikleb vastu nagu kalagi. Leedi soovib lahkuda lihtsalt oma maiuspalaga ning liigub teises suunas, soovides saada lihtsat naudingut. 
   Sina, aga pead sikutama, kuna tahad ju oma landiga midagi kätte ka saada. Muidu oleks ju mõttetu raiskamine. 
   Igasugu pirakaid võib kätte saada.
   Kui "kala" on aga alakaaluline siis võid ta ju alati tagasi lasta. Või kui siis ta sulle mingil põhjusel ei sobi. Proovida võid ju veel. Ainult ära teda oma söödaga minema lase. Paraku juhtub ka selliseid asju.......


 Vot huumorivennad...Geniaalne absurdikas tüüp, kes selle välja mõtles, Idioot, kes selle peaks teostama ja ajudeta naine kes õnge langeb!

No comments:

Post a Comment