Wednesday, October 5, 2011

Crazy Woman, Crazy Woman


   Millal inimene hakkab mõtlema ? Kas siis kui on hilja? Kui on vajadust leida uusi moodusi? Kui on igav? Inimene hakkab mõtlema ikka siis, kui selleks on põhjust, ei enne ega hiljem! 
   Võtku aega,mis ta võtab aga isegi aastate pärast suudab inimene sind üllatada!? Naine suudab sind üllatada all the time! sest" isegi kui ta oleks klaasist ei paistaks ta läbi" Millal on naine kõige huvitavam?
   On ta seda armumishetkel? vihastamishetkel? kahetsemishetkel?või hetkedel kui ta näeb et eksib aga ei tunnista seda? Naine annab mõistatusi ja teeb vihjeid aga vastuseid ei anna?
  Talle meeldib end maksma panna ja lüüa trumbid välja!? Naine võib olla kohati barbaarne aga see üks trump!  Naised loovad illusioone rohkem kui peaks, kujutavad asju ette seal kus poleks vaja ja loovad kujutletava elavaks!? Ükshetk võib olla ta kõigeks võimeline ja teinehetk allaandja!? Oleneb, mida tas esile kutsutakse, kas emalõvi või hallihiirt? Kirgliku tagasihoidliku Merliyn Monroe või seksikat sõjalist Angelina Jolie? Naistest on alati midagi rääkida, Naistel on alati midagi rääkida aga Kas Naistega on alati midagi rääkida?
   Kui suudad naist panna eri külgedelt end tõestama, tähendad sa talle midagi enamat kui keegi või lihtsalt sõber / isegi sõbranna! 







  

No comments:

Post a Comment