Wednesday, September 26, 2012

HIng vajab enda ümber sõprust

  Elukäikude muutus on loomulik osa, mis vanusega kaasneb.. Valikud mis sooritame , unistused mille poole pöödleme ja mis tagab üksteisest kaugenemise.Mis tagab igatsuse ja harjumustest lahti ütlemise... Kõik see on loomulik osa, kui oled harjunud olema inimestega päevast päeva koos ja neid ükshetk lihtsalt pole, nad on visuaalselt sul olemas, nad on alati su südames aga nende õlga pole su kõrval millele toetada oma pead, pole võimalust minna koos metsa ja tühjaks end karjuda, hüpata selga ja öelda kui õnnelik oled , istuda õhtuti ja lihtsalt tunde lobiseda end tühjaks rääkida või naerda kõht kõveras kuna see energia lihtsalt hoiab naeratuse näol... On teadmine, et nad on alati olemas aga mitte enam 5 min kaugusel sinust..  Hindad aina rohkem neid hetki, kui tekib võimalus koos olla ja aina raskemad on need hetked kui pead lahku minema!
  Selle kõigega mõistad inimesi, kes vajavad palju materjaalseid asju endale, soetavad aina uhkemaid ja kallimaid asju endale, panustavad endale.. Annab märku et hinges on neil milleski puudus ja isegi mina, kes alati leidis milleks kõik see vajalik? Taipan aina rohkem praegu, iga shopinguga, iga endale panustatud ostuga, et mul on milleski puudus, mul on enda inimestest puudus ja aina rohkem taipan et see ostmishullus aitab vaid hetkeks...
  See kõik paneb topelt väärtustama neid inimesi ja muudab iga minuti kvaliteetseks, mil on võimalus koos aega veeta! Armastage oma lähedasi ja hoidke sõprust!




No comments:

Post a Comment