Tuesday, April 16, 2013

Saatus ja aeg võivad viia sind ükspäev tagasi lapsepõlve liivakasti...


   Elada ühiskonnas, kus inimesed ei oska kedagi usaldada, vahel lausa iseendagi usaldumine tundub nendi jaoks raske... Mõistetakse pidevalt hukka teiste käitumisi, kuid enesega peegliees ei julge keegi tõtt vaadata...Miski ei muutu enne, kui sa enesega tõtt ei vaata.. Kriteeriumid on viidud kõrgele teiste suhtes aga enese teostus piirduks tugitooli ja õllega või arvutitaga pideva komenteerimisega...Usaldamine on kui pea ees vette hüppamine, ning teadmatus kas võid hüpata vastu kivi ning kannatada eluaegse invaliidsuse all või pääsed suurepärase kogemusega .. kaotada pind jalgealt ning tunda vabadustunnet, tunnet et tahaks veel ja veel hüpata... Tunned, et tahaks juba hüpata, liigud aina äärele lähemale ja oled peaaegu hüppmas, kui astud sammu tagasi ... samamoodi nagu räägid ja ükshetk tuleb block ette, ega suuda rääkida... Siin tuleb mängu aeg.. Saatus..
   Ma tunnen nagu lõpetaks üht perioodi... tunne, et tahaks kogu maha tallatud mineviku üles kaevata ja lasta kõik selle nagu liivatera oma peovahelt tuulde...Aeg on teinud muutusi, minevik on õpetanud ja andnud kogemusi ja sündmuste läbielamised muutnud suhtumist,arvamusi... Saatus  mängib eri inimesi su ellu, kelle maailmavaade rikastab sind, kelle olemasolu toetab sind, kelle suhtumine annab energiat või kes lihtsalt toob esile veel avastamata külgi sus endas...Kõigel on oma aeg.. ka aeg mil rääkimata lood saavad päevavalgust ning enesepetmine ning asjade mahamatmine lõpu.. aeg kus ollakse valmis rääkima ning teistele end avama...Kasvõi võhivõõrale või täiesti sõltumata inimesele lihtsalt rääkida annab vabastava tunde...Inimestel ongi raske mõista üksteist, kuna minevikku ei taha keegi puutuda, mis tegelt mängib rolli meie olemisest ja käitumisviisidest..Ma leian, et kõigel on seletus, olgugi see kasvõi peidus lapsepõlve liivakastist...

 Sa ei saa enese eest varjata probleeme ja need käivad kui kummitused suga kaasas, millest tasub vabaneda enne, kui ise ükshetk neid kartma hakkad ega suuda öösel uinuda..vahel tasub probleemide matmise asemel, neid pigem tuulde lasta, sest lõpuks võib see mullahunnik saada sulle saatuslikuks ;)
Vahel tasuks enesega tõtt vaadata!!!



 

No comments:

Post a Comment