Tuesday, June 25, 2013

Elu tuleb iseenesejaoks ilusaks muuta!


 Inimesed meie ümber õpetavad, meid endeid paremini tundma, aitavad avastada ja aitavad kaasa muutustele.. Mõnikord ei leidugi seletusi enese käitumisele.. Vaid peas on teadmine, et see pole mina ja arusaamatus, kust ja miiks see kõik alguse sai ? Ja ükshetk ületad enese piirid ning mõistad, et see pole see elu, mis õnnelikuks teeb! See pole selline käitumine, mis põhimõtted mind saadavad.. Kuid seda kõike oli vaja kogeda, just sellejaoks, et aru saada, mis klapib ja mis mitte! Mõistmaks paremini teisi ja mõistamaks täpselt, milline oled ise!

Leia iseennast ja oma teadmised, mida soovid ja kuidas soovid ning sa leiad tee nendeni :) Inimesed tulevad su ellu ja juhatavad sind  just vajalikuni :) Leia inimeste silmadest lootus, armastus, hoolivus ja lase neil panna end särama :) Hoidu kadedusest, hoidu negatiivsusest, hoidu ärakasutamisest, hoidu kurtmistest...

Tõsi, mõnikord piisab vaid ühest pilgust, paarist sõnast ja päev on kaetud säraga.. Ära kaota oma väärikust, väärtusi ja arvamusi.. Ära talla oma unistusi ja ära mata ennist maha! Sa väärid parimat !






No comments:

Post a Comment