Monday, June 17, 2013

Vaatad, mõtled, analüüsid ...


  Sa tõestasid iseendale, et suudad jõuda nii kaugele, et inimene õpib sind usaldama, andsid võimaluse jagada oma päeva, avasid ennast ja avasid ka tema... Kuni sulle jõudis kohale, et sa saavutasid oma eesmärgi.. Mõistmine, et miski pole võimatu.. Panid justkui käed taskusse, et jalutada järgmise eesmärgini...
   Libedal jääl mängimine võib pärast kukkumist, päris valusad kriimud jätta...Kuid igaüks teeb ise omad valikud ...
  .Kukkuma peab, sest iga tõusmine loob sust tugevama inimese.. Iga uudsus, arusaamale, mis sobib sinuga ja mis mitte! Milline peaks olema sinu elu? Millised on su väärtused?
   Taipad, et iga inimene ei vääri su hoolivust. Mõistad, et mõni inimene röövib su energiat rohkem,kui jõuad anda! Näed, et valedel keerleb suhtlemine..
  Ma ei ole inimene, kes teeb ettekirjutusi, kuid olen põhimõtetega ning konkreetne ja hindan ausust! Kõik mängud võivad kesta aga sohi tegemine on põhimõtete vastane käitumine! Kellegil ei ole õigusi teisele jalga ette panna....
    Iga kompliment ja soe sõna ei võta jalust nõrgaks ega tee südandt soojaks... Niikaua, kuni paned kõiki ühte patta, niikaua oled sinagi vaid lihtsa naeratuse osanik ja sellega see piirdub!
   Tark võib olla aga kaval peab olema!
 





No comments:

Post a Comment