Tuesday, January 21, 2014

Sa ei pea üksi paadiga sõitma ega iseeda isekusse uppuma, lase elul end õpetada!

    Maailm on väike, inimesi ja arvamusi selles väikses maailmas on müstiliselt... Ühe reaalsus on teise jaoks utoopia, ühe õnn on teise õnnetus...Inimesed usuvad rohkem kõrvadega, kui silmadega, inimesed tegutsevad rohkem teiste arvamuste järgi, kui iseenda tunnete järgi ... Mõistmatu, miks keelatakse iseendale niipalju head, kardetakse endale ligi lasta õnne, kuna see on muutunud võõraks?
  Sa oled õnnelik, kuid ei suuda valida õnne ja ohverdad end ebaõnnele, oled kui mineviku vang, rutiinis ja harjumustes kinni ... Sa ei suuda lasta vabaks minevikust, kuna kõik oli alguses hea ning ilus, mis võttis aastatega totaalse pöörde ja lootus mis sureb viimasena hoiab vaid seda suhet koos...Kõik,, mida me täna armastame- sellest saab ükshetk minevik, nautigem seda niipalju kui võimalik.... Lasta lahti inimesest, kes oli usaldusväärne on niivõrd keeruline?...Kardetakse haiget saada? Kardetakse üksindust? Kardetakse iseennast? Kardetakse uudsust? Kardetakse elu võlusi?


  Rutiin, harjumused, tavad - saavad inimestele kergesti omaks, millest ei osata lahkuda... Lahkuda ja lahti lasta sellest, mis aastatega muutuvad isegi vastuvõtmatuks... Inimesed muutuvad ajas ja vähesed suudavad ühises paadis lõpuni sõita... Aeg teeb uued rajad, muudab meid ja toob su teele uusi inimesi.. Just selleks, et avastaksid taas iseennast, endas uusi külgi..
   Me kõik võime olla uppuvas paadis, kuid laskem end aidata ja astuge kasvõi uude paati.. Isekus võib teid vaid tappa...Hirm ja kartus vallutavad mõistuse ja uputad iseennast probleemidesse, kurbusesse, masendusse..
 MInevik on see, kust said õppetunni, Tulevik on see, kus seda õppetundi kasutada ja Olevik on see,kus tuleb iga hetke nautida ja mitte alla anda!



  Sa väärid õnne- sõida vaid selles paadis, kus tunned edasiminekut, kus tunned rahulolu, kus tunned energiat.. Ära keela iseendale asju, mis loovad naeratuse :)

 Ma olen mina ise, ma ajan oma asja, ma ei aja inimesi taga, sest tean, et kes on määratud mu ellu tulevad sinna ja kes jäävad minuga ühisesse paati ei lõpeta aerutamist :) Õpi elama oma elu ja lubama endale vajalikuid rahuloluks, ning siis taipad, kui ilusaks võib iga päev muutuda :)






No comments:

Post a Comment