Wednesday, April 2, 2014

Ta kardab tundeid ja seetõtu blockeerib need esimesel võimalusel!

 Ta kardab! Ta kardab tundeid, kuna need on võõrad. Kardab, et neile ei vastata. Kardab uuesti haiget saamist. Hirmutav on see, kui vaba ja õnnelik võib ta olla. Kardab, kuidas ükshetk võib see kõik  kaduda ja muutuda minevikuks. Ei julge edasi liikuda, sest praegunegi on hea aga ta näeb, et see võib muutuda paremaks, kuid teadmata on mida tunneb teine?
  Kas hirm hoiab meid tagasi? Kas me ei suuda end minevikust lahti lasta? Kas harjumus üksiolemisest takistab julgust proovida? Või harjumus igatsusest kellegi teise vastu takistab edasi liikuda? Risk kaotada tundub liiga suur, et järgmist sammu astuda?
  Ta toob naeratuse sulle näole, ta muudab su päeva kergemaks ja raskel hetkel tunned et vajad ta kallistusi, kuid ei julge seda kõike küsida? Sa poleks kunagi arvanud, et inimene, kes su kõrval on olnud, kui tuttav või hea sõber võiks olla ka midagi enamat? Sa ei oska seda pilti täpselt näha, kuna oled alati näinud sõpra ja sõpra keda ei julgeks kaotada? Oled loonud iseendajaoks mingid piirid, millest oleks vale üle hüpata, kuid tahtmine oleks? Salamisi näed juba teist pilti aga veel iseendale ei taha seda tunnistada? Lihtsalt tiksud vooluga kaasa ja ei saa enam aru kas asi vaid meelepettes?
 

 Aeg annab omad seletused asjadele ja saatus mängib välja täpselt need kaardid nagu nad olema peaksid. Lase endal otsustada tunnete põhjal, mis hetkel tunduvad õiged. Sa ei saa ühelegi küsimusele enne vastust , kui sa ei riskiks! Tegeled vaid enesepiinamisega, kui hoiad end mineviku arusaamades kinni! Mine ja naudi oma aega just nendega, kes sinule panustavad, kes annavad sulle jõudu, motivatsiooni ja usuvad sinusse! Ole aus enda ja teiste vastu ning lase end vabaks, vaid nii saad kogeda rahulolu õnnelikkusest.








Me kõik väärime armastust, rahulolu, rõõmu ja õnne! Ärge keelake endale lähedust, mis lööb teie silmad särama!
"Life is too short to worry about stupid things.Have Fun Fall in Love. Regret nothing,and dont let people bring you down."
"Someday,someone might come into yor life and love you the way you have always wanted"
"Love- is not about how much you say I Love You, but how much you prove that it`s true!"


No comments:

Post a Comment